Плеймейтки в майчинство: Николета гледа първокласничка, Русата Златка сменя памперси , Кучкова се покри с дъщеря си

След като стана ясно коя е новата Мис Плеймейт 2019, един от най-често задаваните въпроси е какво се случва с победителките в конкурса от минали години. Проверка на „Телеграф” е разкрила доста интересни подробности.

От седем години най-успешната носителка на титлата – Николета Лозанова признава, че най-важната роля в живота й е тази на майка. Нейната дъщеря Никол е в първи клас, а Николета е от майките, които никъде не отиват без рожбите си. Двете често се забавляват и глезят по женски. Николета има успешна кариера на модел и инфлуесър. Може да се похвали и с постижения в телевизията, където бе водеща на две предавания „Поверително от NL” и „Папараци. В момента живее с Ники Михайлов след развода си с Валери Божинов.

В ролята на майка е и Златка Райкова. Носителката на титлата от 2007-а, дари със син Благой Георгиев, а от скандалното й минало не е останала и следа. В професионален план Русата Златка е собственичка на моден бранд, който през миналата година удари връх по печалби.

Наследницата на Райкова – Златка Димитрова също има момче. Нейният Миро е на 3-годинки и майка му е неотлъчно до него. Черната Златка възпитава и отглежда сина си сама, след като се раздели с баща му-Миро старши. Злати е вманиачена по тренировките във фитнес залата и именно това породи слухове, че тя мисли да превърне това в свой бизнес.

Елена Кучкова – Мис Плеймейт 2013, също остана в историята на конкурса и успя да набере популярност. След като спечели наградата Кучкова активно се включи в светския живот, но изненадващо изчезна от публичното пространство. Миналата година Наталия Гуркова издаде, че Елена е станала майка на момиченце на име Изабела. Таткото обаче не бе разкрит и около него всичко е потулено в мистерия. Единственото, което Ели бе споделила е, че той се занимава с политика.

Ася Капчикова, която стана Мис Плеймейт 2017 се е отдала на обиколки на света. Тя пътува в компанията на свои приятели, след като приключи връзката си с момче на име Живко. Ася стана известна не толкова с титлата, колкото с връзката си с рапъра Криско.

Маги Бадер – Мис Плеймейт 2017, стана дизайнер и изненада последователите си с колекция от красиви тоалети. Освен добър дизайнер тя е и любяща майка на 8-годишния си син Петър. Именно заради сина си и половинката си Маги споделя, че се е оттеглила от светлините на прожекторите.

За една от най-скандалните участнички в конкурса Мис Плеймейт – Нора Недкова не се знае дали към момента има някаква професия, която да й носи доходи. Говори се, че по-скоро изкарва парите си с участие в различни формати и като инфлуенсър. За личния живот на хубавицата не се знае нищо. Тя никога досега не е показвала официална половинка до себе си.

 


image0 (9K)