Плеймейтка пребита от фризьорката си

Плеймейтката Жанета Осипова е поредната популярна личност, която стана обект на насилие. Бившата на Христо Сираков бе жестоко пребита от собственичка на фризьорски салон в София.

Скандалната Осипова показа шокиращи снимки след нападението и разказа подробности за случилото се. Разбира се, тя е потърсила правата си по съдебен път.

„Живеем в абсурдни времена. Коафьорката и собственик на салон за красота “Магама” ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата“, разказа Жанета.

„Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди“, допълва младата дама.

Собственичаката на салона Вили Боршукова отвърна на Осипова, твърдейки, че плеймейтката всъщност е унижила персонала на „Магама“. Жанета призова Боршукова да предостави аудио и видео записите от камерите в салона, които са работили по време на инцидента, за да докаже твърденията си.

Това не е първият път, в който Вили Боршукова си навлича неприятности. Преди 7 години тя преби 8 жени в конкурентен салон за красота и беше заплашена да се озове в психиатрична клиника.

„Моята приятелка Жанета Осипова e била пребита чрез блъскане с врата в салон ‘Магама“ от собственичката му, заради това, че е искала да върне продукт ! За жалост бях на клип извън София и не можах да реагирам своевременно на събитията. Надявам се органите на реда в България и прокуратурата да си свършат работата, взети са мерките за това. Искам да попитам нормално ли е това и нормално ли е безпардонното и нагло отношение на жената, която е направила всичко това ??? Хора, ние сме хора… а не зверове ! Мястото на зверовете е в клетките“, защитава я фризьорът Ивайло Колев, който основно се грижи за външния вид на Осипова.

show.blitz.bg


image0 (9K)