Пияна шофьорка помля две патрулки и рани полицай

До екшъна се стига след като мъжът й се обадил да сигнализира, че жена му кара пияна

[ad id=“225664″]

Екшън на пътя в Димитровград. Мъж предаде жена си, че шофира пияна, а в опит да избяга от полицейска проверка, тя помля три коли – двете от които патрулки, и рани полицай, съобщи бТВ.

На телефон 112 мъж подава сигнал вчера, че съпругата му се е качила пияна, след запой в Миричлери и шофира към Хасково. Към мястото веднага тръгва патрул.

[ad id=“263680″]

Засичат я преди Димитровград, но тя не спира на вдигната стоп-палка. В залавянето й се включва втори патрул.

Гонката приключва на ул. „Бригадирска“ в Димитровград“. Извиканата на помощ полицейска патрулка препречва пътя на нарушителката, а другата полицайска кола я запушва отзад.

В опит да избяга от полицейската клопка, жената натиска газта и се врязва в едната патрулка.

[ad id=“236993″]

„Предприема маневра на заден ход, при която удря задностоящия патрулен автомобил и закача леко колега, който е стоял в задната част и е предприемал действия по задържането на водача”, обясни комисар Ангел Цанков, директор на ОД на МВР – Хасково.

Следва още една маневра, колата се заклещва в паркиран автомобил. Свидетели на мелето стават живеещите на улицата.

[ad id=“236999″]

След катастрофата 28-годишната шофьорка дори не успяла сама да излезе от колата и се наложило униформените да я вадят през прозореца. Тя е задържана. Отказала е да бъде тествана с дрегер за алкохол. Чака се резултатът от кръвната проба. Ранените полицаи са прегледани и освободени за домашно лечение.


image0 (9K)