Пияна певица духна в три дрегера, не призна, а после я вкараха в ареста (ВИДЕО)

Пияната певица София Георгиева в петък застана начело на протеста срещу водния режим в Перник, а по-късно е спряна от полиция, след като се е качила в колата си употребила алкохол, съобщава zaPernik.com.

От полицията потвърдиха, че на 29 ноември, около 20, 15 ч., на ул. „Бучински път“ в пернишкия кв. „Изток“ са я спрели за проверка. София Георгиева е шофирала Хонда Джаз.

Певицата е духала в три дрегера. Отказала на полицаите кръвна проба и била задържана за 24 ч. в ареста с полицейска мярка, но пусната преди полунощ.

https://www.facebook.com/zapernikcom/videos/1186007595122983/

След първоначалния шок от ареста, певицата-протестърка решила все пак да даде кръвен тест в болницата, но не пред полицай. От болницата я отрязали, че така не става. След няколко часа от залавянето ѝ от патрулката и малко след като я пускат от ареста, София Георгиева тръгва към столицата, където си прави частен тест за алкохол, за който плаща 83 лева.

Предстои да я вкарат в съда, където да докаже колко точно е била пияна, когато е шофирала автомобила си.

Коя е София Георгиева:

41-годишната перничанка става известна през 2001 г. с песента „Син талисман“. 2002 г. излиза втория сингъл на София „Сянка“. Следват „Изгубено Сърце“, „Сестра на вятъра“, „Кристална Тишина“, „Силна съм“, „Огледален образ“, а с Виктория Манчева поставя основите на изцяло нов проект, подчинен на българския фолклор, който двете певици наричат „Земела“. По-късно записват осъвременена версия на шопската песен „Чичовите конье“.

През 2015 г. ПП „Глас народен“ я номинира за кмет на родния ѝ град Перник.


image0 (9K)