Пияната до козирката старозагорка в Обзор отивала да си купи цигари

Пияната като кирка заралийка, която късно снощи избяга от полицейски патрул в Обзор, но при десен завой загуби контрол върху Фолксвагена си и се заби в 2 паркирани автомобила и стълб от уличното осветление, наскоро закупила къща със съпруга си в морския град. Семейството е родом от Стара Загора и по информация на „Флагман“ снощи те поканили гости у дома си, тъй като имали повод за празненство. Тази сутрин бруталната каскада на пияната жена е тема номер едно в малкия морски град.

Според мълвата в Обзор, 40-годишната старозагорка излязла около 22:50 ч. от дома си, вече сериозно пила, качила се на семейния Фолксваген и отпрашила в посока бензиностанция ЛУКОЙЛ на входа на града откъм Бургас. Причината – цигарите свършили. Там всъщност се намира единственият денонощен магазин преди началото на активния сезон.

Луд екшън в Обзор с кьоркютук пияна старозагорка зад волана

Жената купила от бензиностанцията цигари и тръгнала да се връща обратно с колата си при изпълнена успешно мисия. Проблемът обаче бил, че вместо да влезе в дясната лента, още при качването си на главния път, тя подкарала Фолксвагена в насрещното движение в посока Варна. Това направило силно впечатление на полицаи, патрулиращи в района, които видели също, че автомобилът се движи на зиг-заг и представлява реална опасност за всички други участници в движението. Те бързо пуснали сирените и подали светлинен сигнал, но вместо да спре, заралийката с мръсна газ отпрашила по главния път.

Цялата гонка между нея и полицията продължила около 750 метра или по-малко от 2 минути. Водачката направила рязък, но доста нескопосан ляв завой по ул. „Витоша“, в самия край на която започва ул. „Странджа“. Именно там 40-годишната жена тотално загубила контрол над автомобила и при десния завой блъснала паркирания в дясно на платното Нисан, който пък се забил в Мерцедес пред него. След това Фолксвагенът отскочил и буквално прегазвайки бордюра, се забил челно в крайпътен стълб за улично осветление – солидна железобетонна колона.

Задната борня на Нисана е разбита от удара. Както ЗАРАТА писа, жената е невредима. Тя обаче е тествана с дрегер, който отчел потресаващите 3.15 промила алкохол в издишания от нея въздух – огромно количество, равняващо се на над половин литър твърд алкохол.


image0 (9K)