Пет трика, чрез които жените получават мъжкото внимание

Всяка жена си е задавала в определен момент от живота си въпросите: “Как да спечеля този мъж? или „Как да го задържа до себе си?” Понякога те използват дори хитрост, да завъртят главата на своя избраник.

Вижте 5 трика, чрез които жените получават мъжкото внимание:

[ad id=“225664″]

1. Лъже за живота си

Има жени, които често лъжат, защото мислят, че животът им е скучен и обикновен. Те смятат, че не са добри в това, което правят или не харесват външността си. Когато са в компания те измислят дребни лъжи, с цел да украсят ежедневието си и животът им да изглежда в очите на другите много по-вълнуващ. Тези жени мислят, че по този начин всички ще ги харесват и ще привлекат вниманието на мъжете.

2.Кралицата на селфитата

Кралицата на селфитата непрекъснато публикува в социалните мрежи лицето си под всеки възможен ъгъл, за да бъде сигурна, че ще я забележат. Според психолозите когато една жена непрекъснато си прави селфита и ги качва в социалните мрежи, то тя определено желае да получи нечие внимание. Но постванета на селфита всеки ден разкрива силно неуверената в себе си жена.

[ad id=“263680″]

3.Твърди, че е дебела и грозна

Поне веднъж в живота си всеки мъж е чувал подобен въпрос от приятелката си или от съпругата си. Жените, които винаги коментират колко са грозни и дебели, дори когато не са с наднормено тегло, се опитват да бъдат забелязани и да получат комплименти за външността си

4.Държи се като спортен фен

Всички сме виждали такова момиче, което стои на стадиона с екипа на любимия отбор, но не знае нищо спорта, нито за отбора. Като демонстрират интерес към спорта, те се опитват да привлекат вниманието към себе си.

[ad id=“236993″]

5.Прави се на глупава

Мъжете винаги искат да бъдат по-силни и по-умни от жените, а жените тайно се възползват от това, за да привлекат вниманието им. Една жена определено знае как да се направи на глупава и безпомощна, дори в дейности, които отлично владее.

източник: Дарик


image0 (9K)