Пет причини да привличате негативната енергия към себе си

Чувствате ли се затънали и в капана на порочен кръг, от който не можете да излезете? Всеки от дните ви изглежда от лош по-лош, а хубавите неща далеч не са толкова много, колкото ви се струва, че трябва да бъдат. Винаги има нещо, което не ви оставя намира и се чудите, дали в крайна сметка, някаква тъмна енергия не е обсебила живота ви?
По принцип можем много да говорим за силата на негативното мислене, но е достатъчно да прочетете Джон Кехоу и Хосе Силва, за да се запознаете с методите на положително мислене и как с психологическа нагласа да промените живота си. Но в тази статия, днес ще се спрем само на причините защо привличате негативната енергия и как да се справите с това.

Понякога носим със себе си отрицателни енергии, без изобщо да знаем за това. Отрицателните енергии са тежки и изморителни, а техните вибрации променят цялото ни енергийно поле и житейска нагласа.

Ето и 5-те начина, с които вероятно привличате негативна енергия!

1. Имате нужда постоянно да побеждавате или да сте абсолютно прави

Постоянното желание да се борите или да се конкурирате, за да докажете вашата сила, талант или знания може да се обърне срещу вас. В един момент самоизтъкването и доминирането, започват да пречат на другите да ви оценят и те започват да ви отбягват. Тези качества трябва да се разглеждат сами по себе си, а не да ги налагате.

2. Сърдите се за всеки проблем и смятате, че другите са ви виновни за всичко

Хората забелязват, когато вибрациите на други хора са ниски или те са негативно настроени, обвинявайки за всеки проблем целия свят. Ако постоянно променяте настроенията или чувствата си, вашите вибрации ще паднат. Не падайте духом при всяка проявила се трудност, а гледайте на нея, като на полезен урок, който можете да използвате за в бъдеще.

3. Непрекъснато прехвърляте вината на другите

Постоянното бягство от отговорност и прехвърляне вината на другите няма да ви помогне в нито един аспект, а напротив!

4. Първо говорите, а след това мислите

Първо помислете внимателно, преди да кажете нещо, защото в противен случай може да създавате негативна енергия, без изобщо да сте наясно с това. Да не говорим, че непремерените изказвания имат директно въздействие върху околните. Обърнете внимание на това, което думите ви биха могли да означават за другите, преди да изречете. И не забравяйте също така, че всеки звук носи в себе си собствен енергиен заряд. И също влияе върху околния свят, така че лесно можете да си навлечете неприятности.

5. Не правите това, което искате

Откриването на вашето любимо хоби, може да бъде наистина трудно, но ако не правите нещата, които искате, тогава буквално вредите на себе си, на психиката и настроението си. А с това се натрупва и мощна негативна енергия около вас, която се пренася и на други.

Източник – Жена на върха


image0 (9K)