Пет истини за връзката с Рак (при това написано от Рак!)

Що се отнася до астрологията, Ракът е известен като чувствителен и емоционален, но въпреки това може да му се има безгранично доверие.

Този воден знак обаче далеч не се изчерпва само с тези определения, особено ако става въпрос за любовни връзки. Да, нашата срамежливост (може да се каже и екстровертна интровертност) понякога придава на срещите с нас леко старомоден привкус, но ето каква е работата. По отношение на любовта, Раците са или най-сладките хора, които ще срещнеш… или най-лудите.

Тези пет особености само се плъзгат по повърхността на истината, за това какво е усещането да имаш връзка с представител на тази зодия:

1. Анализираме абсолютно всичко ?

Бедна ти е фантазията какво е да получиш най-после среща с някого, за когото вече си мечтал месеци наред и да прекараш цялата вечер, съставяйки му психологически портрет на база на всяко едно нещо, излизащо от устата му (понякога и без наистина да чуваш и една думичка). Можем да бъдем изключително наблюдателни, когато пожелаем! Също така, флиртът с Рак чрез съобщения може да бъде много секси, но и най-голямата грешка. Не е наша вината, че прекомерната ти употреба на емотикони ни превръща в Шерлок Холмс – какво, за бога, означава картинка с пингвинче?!

2. Можем да бъдем абсурдно меланхолични

Сами си признаваме, че не понасяме факта, че хората ни считат за емоционални, въпреки че е пределно ясно, че има известна доза истина в това. Дори нещо повече, бившият ми приятел най-добре знае, че аз съм професионалист в наказването след спор чрез мълчание. Когато един Рак се чувства наранен или разстроен, ти със сигурност също ще усетиш това: той или ще се прибере в черупката си, или ще стане нападателен. Не трябва да вземаш това твърде присърце, реагираме идиотски, просто за да се предпазим да не бъдем наранени.

Ядосай ни и се превръщаме в стихия, която може да те помете. Сериозно, когато става въпрос за спорове, винаги ще губиш. Няма значение дали си прав или бъркаш, как подхождаш в ситуацията е решаващият фактор дали ще спиш на дивана през нощта.

4. Обичаме семейството си до смърт

Това си има своите плюсове и минуси, разбира се. Ракът си дава ясна сметка, че семейството е винаги насреща, затова да имаш връзка с нас означава в общи линии да бъдеш осиновен от цялата ни рода. Трябва да си подготвен да обичаш и тях, в противен случай нещата просто няма да се получат. Ако семейството и приятелите ми не харесват някого, с когото се виждам, е малко вероятно да остана дълго с него.

5. Преди всичко – ще направим невъзможното да си щастлив

Когато се влюбим, го усещаме с цялото си същество. Раздаваме се във връзките си изцяло, без никакви резерви. Въпреки че в миналото ни е изигравало лоша шега да бъдем толкова открити и да даваме сърцето си на поднос, не съжаляваме за нищо, защото в крайна сметка животът ни е срещнал с теб.

Източник: Dama.bg


image0 (9K)