Петя Дикова към любимия: Благодаря, че обичаш лицето без грим и корема без плочки

Петя Дикова реши да използва Фейсбук, за да отправи мило послание към партньора си и баща на децата си Илиян Любомиров. На 25 февруари той навърши 31 години и по този повод 36-годишната тв-звезда му се обясни в любов.

„“От теб бих имал дори дъщеря“ ми написа малко след като станахме двойка. После разбрах колко силно си мечтае за син. Посвети ми стихотворения и разкази, аз пък му посветих две майчинства, далече от любимата ми работа. Днес искам да му благодаря за поезията в ежедневната проза. Благодаря ти, че ми показа един друг свят, че ме научи да не започвам изреченията с „аз“, че всеки ден ми помагаш да отложа порастването. Благодаря ти, че обичаш любовта без преструвка, целувката без повод, мусаката без заливка, лицето без грим, а коремът без плочки. Благодаря ти за нашите прекрасни момчета. Благодаря ти, че си великолепен баща! Благодаря ти, че те има(м). Честит рожден ден, Илиян!“, написа Петя в социалната мрежа и сподели тяхна обща снимка.

Преди дни и поетът се обърна към половинката си с мили думи.

„Тя през повечето време е качена на главата ми, дива, вълнуваща и категорична. И е толкова уютно в обятията й, че времето спира. И аз оставам там сгушен. И за първи път остаряването не ме плаши, щом ще е с нея. Обичам и това е всичко“, написа Илиян.

През декември Петя дари Илиян с втори син и решиха той да носи неговото име. Те имат и още едно момче, Александър, който се роди през 2019.

 

 


image0 (9K)