Петте най-самотни зодии

Всеки от нас иска да бъде щастлив. Мнозина вярват, че в основата на това е именно любовта.

Астролозите направиха кошмарен топ пет на зодиите, които са най-самотни. Според тях те просто не знаят как да обичат и заради това остават сами. Експертите смятат, че повечето представители на тези съзвездия всъщност не се нуждаят от любов.

Вижте кои са петте най-самотни зодии:

Близнаците се наредиха на първо място в тази неприятна класация. Според астролозите, представителите на тази зодия, въпреки че знаят как да бъдат романтични, някак си не могат да „пуснат” егоизма си. Поради предразположението им към лъжата Близнаците са едни от най-променящите се знаци и затова често остават сами! Просто не могат да намерят своя човек.

Астролозите смятат Козирозите за откровени работохолици и затова те често са нещастни в любовта. Представителите на този знак може просто да нямат достатъчно време за любов.

Водолеите са представители на свободата и независимостта, които търсят лесна любов без никакво задължение. А това не винаги се получава и затова остават самотни.

На четвърто място експертите поставят Скорпионите. Астролозите казват, че само представител на тази зодия може да разбере „близнака“ си. Те са жестоки и не могат да се „открият“ дори за любимия си човек.

Ракът застава на пето място в тази негативна класация. Представителите на тази зодия според астролозите са интересни само в началото на връзките им. Освен това ракът не се влюбва лесно – той избира само човек, с който знае (и иска) да създаде семейство.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)