Петко Петков и Ваня Джаферович ще водят „Актьорите“ срещу „Берое“

 

Както е известно на 9 септември от 19 ч. на стадион „Берое“ ще се състои благотворителен мач между „Берое“ и отбор „Актьори“. Легендата на старозагорския футбол Петко Петков и бившият капитан на „зелените“ Ваня Джаферович ще заемат треньорски позиции в епичния сблъсък на изкуството със спорта. В състава на „Берое“ също ще има доста изненади.

[ad id=“225664″]

Кой ще спечели титлата от този сблъсък е напълно без значение, защото и двата отбора играят в името на една кауза – осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”. Въпреки това, отборът на АКТЬОРИТЕ се подготвя за истински сблъсък.

“За мен участието в тази среща е много важно. Имам много приятели актьори, които страшно ценя и уважавам. Театърът е важен за хората, както и футболът. За мен е чест да се включа в такова благотворително събитие.” сподели Петков.

[ad id=“263680″]

“Няма как да не се съглася да бъда част от това събитие, защото каузата е много хубава и ако мога да помогна, по какъвто и да е начин, за мен ще бъде удоволствие. Щастлив съм, че заедно с Петко Петков ще водим мач на едни толкова готини и талантливи хора.”, сподели Джаферович.

С всеки изминал ден новините около срещата се множат и напрежението расте. Стана ясно и че двата отбора се борят за един професионален футболист, който да привлекат. Кой е той и дали ще успеят да се разберат двете страни, ще стане ясно след броени дни.

“От мача очаквам да се превърне в едно истинско шоу! Сигурен съм, че актьорите ще дадат всичко от себе си, както го правят и на сцената. Надявам се да има много зрители, за да могат да се съберат средства за фестивала, защото неговото съществуване е важно за всички нас.”, коментира още футболната среща Петко Петков.

Първата професионална тренировка на актьорите ще се проведе на 31  август в комплекс “Царско село” в София.


image0 (9K)