Пепа заръчала на Славчо Пеев да наглежда Ласкин и Александра

С важна мисия е бил вербуван актьорът Славчо Пеев от покойната си колежка и негова близка приятелка Пепа Николова дни преди да се пренесе на небето. Актрисата си отиде през есента на 2006 г., като един от последните, с които е разговаряла, е бил именно Пеев. Тогава Пепа заръчала на колегата си да наглежда как Иван Ласкин се отнася с нейната дъщеря Александра.

Звездата от култовия детски сериал „Васка да Гама от село Рупча“ почина на 48-годишна възраст, след като в последните си десетина дни бе настанен в реанимацията на ВМА с тежка чернодробна недостатъчност. Чернодробна трансплантация можеше да спаси живота на Ласкин, но останалите му органи бяха с тежки увреждания и общото му състояние не позволи операцията.

„С Иван се виждахме покрай Александра. Той беше много естествен човек, това му правеше лоша шега, защото не понасяше лъжата. Беше на страната на справедливостта. Навремето с Пепа бяхме много близки, такива спомени имам с нея – незабравими! Пепа държеше изкъсо Алекс, но тя много я обичаше. 5-6 дни преди да почине, ме извика и каза: „Внимавай много Иван как се държи с Александра“, разкри пред ПИК TV предсмъртния завет на Николова Славчо Пеев, пише „Ретро“.

„Не ми се наложи обаче да се намесвам в отношенията между Иван и Александра. Не е имало случаи, в които Иван да се е държал лошо с нея. Напротив, помежду им имаше вярност и любов. Той много я обичаше“, допълва още Славчо Пеев.

Смъртта на майка й бе първият болезнен удар по младата актриса, която преди дни се сбогува и с Ласкин. Малко преди Пепа да почине, Александра ѝ обещала да продължи да се бори и да направи всичко възможно тя да не се срамува от нея.


image0 (9K)