Певица избяга от Кипър заради репортер на Дългия

Победителката от последното издание на X Factor Християна Лоизу изостави топлия Кипър и се пренесе в мъглива София.

Причината е любимият човек, репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, е сред новите лица в телевизията на Слави Трифонов. Той се присъедини към екипа на предаването на гологлавия водещ след гостуване при него. Преди това имаше свое светско предаване онлайн. Репортерът се изявява веднъж седмично във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

Боби и Християна са лудо влюбени.

Заради гаджето си певицата заживя в София и почти не се прибира в родния Кипър. Двамата вече делят един покрив в столицата. Дори и на море лятото бяха в България. Посрещнаха заедно и празниците. За Нова година бяха във Варна, където певицата имаше участие. Преди това на Коледа останаха отново в столицата с близки на репортера. Лоизу и Борислав са заедно от малко повече от година. През октомври отбелязаха първата си годишнина. Самата Християна призна за връзката им през пролетта.

„Познаваме се от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се срещнахме… и изведнъж любовта пламна“, разкри певицата.

Преди това Християна имаше връзка с оперния певец Никола Войнов. Именно той я без записал за участие в X Factor, който тя по-късно спечели. Именно успехът й в музикалния формат промени отношенията между тях и не след дълго те се разделиха, пише „България Днес“.

 


image0 (9K)