Певица вози детето си почерпена, налита на полицаи и я задържат

Певица на народни песни, която участва във фестивала „Пирин фолк“ в Сандански, се замеси в голяма скандал с криминален оттенък. Автомобилът, който Емилия Пашкулева карала, бил спрян в нощта срещу вторник от полицаи за проверка.

Според полицията жената отказала проба за алкохол с дрегер, както и последваща кръвна проба. Държала се арогантно и грубо. Дори одрала с маникюра си ръката на единия от униформените.

Пашкулева категорично отрича тези обвинения. Пред bTV тя обяви, че срещу нея е било упражнено насилие. Разказа, че се прибирала от участието си в „Пирин фолк“. Заедно с нея в колата пътували нейната майка и 11-годишната дъщеря на певицата.

Тя била спряна от четирима полицаи на кръстовище край Сандански. Първоначално певицата не слязла от колата. Майка й, която била в „еуфория“, се поскарала с полицаите. Те започнала да я бутат. Тогава и Емилия Пашкулева слязла от автомобила. Тя отрича да е посягала на полицаите и да им е предлагала подкуп, само питала защо се държат грубо. Признава, че е пила „една-две чаши вино“, а след това седнала зад волана.

При проверката полицаите накарали изпълнителката да даде проба с дрегер, защото ухаела на алкохол. След като отказала, те й сложили белезници и я закарали за 24 часа в местния полицейски арест. Тя е заплашена да понесе тежки санкции. Шофьор, който откаже проба с дрегер, може да бъде глобен с 2000 лева и да бъде му бъде отнета „книжката“ за 24 месеца.

 


image0 (9K)