Патрис Евра за Мача на звездите: Берба, жена ми ще те убие!

Култовият Патрис Евра също пристигна в София за благотворителния „Мач на звездите“, който Димитър Бербатов и Луиш Фиго организират. Двубоят е утре от 18:00 ч. и ще бъде излъчен пряко по bTV Action.

„Както знаете, наричам Бербатов „моя брат от друга майка“. Той е един от най-добрите ми приятели. Благодаря му за поканата. Тук е приятно“, започна французинът.

„Чувствам се стар, но винаги съм в кондиция. Когато идвам да играя в такива мачове, държа да съм във форма. Така показвам уважение към хората… Обаче отново съм на мач. Берба, жена ми ще те убие!“.

„За младите хора това е една отлична възможност. Ще бъде много хубаво, ако един ден млади български футболисти играят на моето място в „Манчестър Юнайтед“, „Олимпик“ Марсилия или „Ювентус“.”

[ad id=“226585″]

Специално за страницата във „Фейсбук“ bTV Спорт Евра сподели: „Бербатов беше срамежлив, а аз му казвах, че няма да спра да му говоря. Всеки ден, докато не ми стане приятел. Той отвърна: „Понякога може ли все пак да замълчиш за малко, тъй като имам чувството, че общувам с радио?“. Сега не играем заедно, но не губим връзка.“

Евра завърши интервюто с любимата си реплика: „Oбичам тази игра!“


image0 (9K)