Папи Ханс води португалката Рита в България?

Известният с артистичния псевдоним Папи Ханс, Константин Трендафилов, още не може да забрави португалката Рита Патрочинио, която плени сърцето му през лятото на 2018 г .

Тогава двамата изкараха бурен романс, но после тя замина за родната си страна и разстоянието ги раздели. Писателят и певец обаче запази топлите си чувства към хубавицата и наскоро пътува до Лисабон, за да я види.

Коцето и Рита имали няколко незабравими дни в португалската столица и даже съчетали приятното с полезното. Изпълнителят на „Кекс” заснел кадри, които възнамерява да включи във видеоклипа към най-новата си песен. Той предложил на Патрочинио също да участва и тя с охота се съгласила.

Напоследък творчеството на Трендафилов се върти около чаровната чужденка. Говори се, че песента му „Твой съм” също е посветена на нея. Това е и единственото парче на риалити звездата от „ВИП Брадър”, което носи любовно послание.

Запознати издават, че Папи е планирал да доведе португалката в България. Той бил твърдо решен да си дадат още един шанс, без значение дали ще излезе нещо сериозно от това. Дори купил самолетни билети до София за Рита и се зарекъл да я чака на летището. Тя пък се съгласила да дойде, но само за две седмици.

Константин срещнал Патрочинио на морето преди година и половина, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Изпълнителят на „Кекс” обаче продължавал да мисли за нея. Той не крие, че е изживял шеметна любов, която е оставила следи в съзнанието му, пише „Уикенд“.


image0 (9K)