Памела Андерсън: Порното е за загубеняци

Бившето зайче на „Плейбой“ Памела Андерсън написа коментар за „Уолстрийт джърнал“, в който предупреждава за опасностите, които крие порното. Ексспасителката на плажа критикува порнографията и нейната „корозивен ефект върху човешка душа и върху способността на мъжа да функционира като съпруг и баща“.

[ad id=“225664″]

Писмото на Пам е написано в съавторство с американския ортодоксален еврейски равин Шмуел Ботайък, който е тв водещ и активист, автор на 30 книги, включително и „Кашер секс“.

Памела и Шмуел дават като пример за твърденията си опозорения бивш политик Антъни Уейнър, който напусна Конгреса заради сексскандал. Те порицават Уейнър и мръсните съобщения, които е изпращал на студентка. Според тях еротичните есемеси и порното имат общ генезис.

Пуританите Пам и Ботайък намират за ужасяващи данните на Американската психологическа асоциация, които гласят че 50-90% от мъжете и 30-86% от жените гледат редовно филми за възрастни. Те твърдят че хората трябва да приключат с този навик, защото то е „скучно, напразно и безсмислено занимание за загубеняци, които са прекалено мързеливи, за да извлекат достатъчно ползи от здравословната сексуалност.“ Ироничното е, че самата Андерсън се прочу с домашния си интимен филм с Томи Лий, който двамата заснеха, когато бяха на ваканция.
Източник – standartnews.com


image0 (9K)