Памела Андерсън – булка за пети път

Памела Андерсън вдигна пета поред сватба. Този път тя се венча за своя бодигард Дан Хейхарст.

Според световните медии 53-годишната Памела Андерсън се е омъжила отново, след като се е влюбила в своя бодигард по време на карантината. Те са направили малка, интимна сватба в дома й в Канада, на католическата Коледа.

„Сега съм точно там, където трябва да бъда – в ръцете на човек, който наистина ме обича“, каза Памела за новата си любов. За сватбата Памела избра елегантна рокля в светлосини и бежови детайли, а най-интересното е, че тя носеше гумени ботуши, тъй като е трябвало да стои в кал по време на церемонията. „Влюбен съм. Ще се венчаем на Коледа с благословията и на двете ни семейства и всички, които познаваме, се радват за нас. Проведохме сватбата в имота, който купих от моите баба и дядо преди 25 години. Тук родителите ми се ожениха и са заедно и до днес.“ – споделя съпругът на блондинката. Поради пандемията Памела и Дан не успели да направят голяма сватба, но звездата казва, че и двамата са били по-доволни от това, че са сами. На сватбата нямало гости и това било тяхно общо решение. Памела се срещна с Дан в началото на пандемията, преди около година, и оттогава те са неразделни. Тя казва, че това е може би най-красивата година в живота и. Според източници, близки до двойката, те са перфектни заедно и се разбират чудесно.

Памела е известна активистка за правата на животните и според техните приятели Дан силно я подкрепя в това.

„Памела и Дан правят прекрасни неща заедно. Той й помага да изгради приют за животни. В същото време те помагат на своята общност и търсят начини да помогнат на децата в развиващите се страни. Те имат огромни сърца. Дан се ожени за момичето на мечтите си и е много горд от нейните постижения.“

За новия съпруг на Памела се знае малко, единствено, че е бодигард, а Памела е първата знаменитост, за която е работил. Някои източници твърдят, че това е една от причините той да започне да я харесва.

Сватбата на Дан е петата за Памела, но с четирима различни мъже. Преди това е била омъжена за Томи Лий, с когото има двама сина – Брандън и Дилън. По-късно тя се омъжва за Кид Рок и за трети път с Рик Соломон. След раздялата с Рик през 2007 г., двойката даде още един шанс на брака си и се ожени отново през 2013 г., но отново се раздели.

 


image0 (9K)