Пак кариерен провал за Диана Найденова, но пък кандисала да роди детенце на втория си мъж

Пореден кариерен провал претърпя журналистката Диана Найденова.

Хапливата радио- и телевизионна водеща, която в последната година се издържаше като продавачка, е фалирала магазинчето си. В него Диана от ранно утро до пладне продаваше свещи и ароматизатори, внос от Испания, но така и не могла да направи вярна клиентела и разходите били повече от печалбата. Затова Найденова се принудила да затвори и в момента е на издържка на съпруга си Мирослав.

Въпреки големите рокади в телевизиите в последно време, позиция за нея така и не се отвори и нито една от големите медии не я пожела за свое лице. Последно я гледахме в ефира на Нова телевизия, откъдето Найденова си тръгна след зловещ скандал с тогавашната шефка на новините Дарина Сарелска, която не след дълго бе уволнена и емигрира със семейството си в САЩ.

След като телевизията се оказа разочарование за Найденова, тя доказа, че не страда от звездомания и не държи на всяка цена да бъде на екран, но и в търговията не й потръгна.

За сметка на това съпругът й Мирослав Войников бележи успехи в политиката и след изборите за местна власт през миналата есен е част от общинския съвет на Хасково. Двамата са заедно от края на 2013 година, когато си казаха „да“ на дискретна церемония. 7 години след церемонията Диана и Мирослав все още нямат общи наследници.

Журналистката има една дъщеря от предишния си мъж, който през 2009 я остави вдовица, след като се самоуби с пистолет в колата си пред офиса на голяма банка. В едно от последните си по-лични интервюта Найденова призна, че не планира да има повече наследници, но Миро искал и затова двамата започнали опити да имат свое детенце, пише Ретро.


image0 (9K)