Паднахме под седем милиона

Броячът на ООН за населението на планетата отброи: В България вече сме под 7 милиона! Статистиката е от 29 юни 2018 година и нейното тълкуване е само едно – превърнали сме се в жертви на самите себе си, които се оплакват, мразят, завиждат, все мрънкат и очакват доброто да ги споходи в  живота им, но без да са го заслужили с труда си.

[ad id=“225664″]

Денят ни казва, че българите са забравили да бъдат ловци, да бъдат творци на Съдбата си. В личната година на България, която е на Съдбовно подчинение, в месец на кармична разплата и в ден на ново начало мога да кажа единствено, че това сме заслужили, никой не ни го е натрапил.

Ще продължим да се самозатриваме със злобата и омразата, заразили цялото ни общество, които разболяват и убиват около 200 български граждани всеки ден. Срещу заразата на злобата, завистта и омразата и медицината е безсилна. Време е да го осъзнаем и да си помогнем сами, ако искаме да оцелеем. Новото начало е заложено в общата вибрация на деня и само от нас зависи да се възползваме от него. Иначе продължаваме надолу и от звездната карта в деня не мога да направя извод, че в скоро време ще тръгнем нагоре и ще започнем да се множим. Причината, заложена в звездната карта на деня, е, от една страна, професионални стремежи на младите хора, които не бързат да създават семейство и деца, а когато се решат, може да е късно или да не са в състояние да ги създадат. Харесва им свободният живот, без семейни отговорности.

[ad id=“263680″]

Друга причина, която сякаш остава скрита от погледа на обществото, е животът, изпълнен със скандали и насилие на много жени и мъже в дома на техните родители, прераснал в страх да създадат свое семейство. Изборът да се живее на семейни начала и раждането на деца без брак, което при мнозина създава огромни проблеми заради бягство от отговорност, обикновено на бащата.

Невъзможността на много жени да заченат и на много мъже да създадат потомство заради погрешно избран начин на живот или неспазена Съдбовна забрана за брак, поради която зачеването е блокирано, а разводите са обичайният завършек на такива бракове или съжителства. Изневерите, водещи до физическо насилие над бременни жени от страна на залитналия встрани, но неприемащ вината си съпруг, създава болни, увредени и с тежки психически отклонения деца.

[ad id=“236993″]

Засега статистиката е такава и ще продължи да следва отрицателния си ход. Докога, не знам. Ние сме единствените, които можем да я променим. Като живеем здравословно, душевно и физически, и творим Съдбата си, а не чакаме наготово. Не съм убедена обаче, че днешният българин е способен на такава промяна.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)