Павлова направо прекали: натруфи се с Армани за 10 бона!

Евроминистърката Лиляна Павлова за пореден път демонстрира дълбок портфейл, повече отколкото отива на министерската й заплата, макар и по европредседателството.

[ad id=“263680″]

..

На фона на унищожителните данни, известни на цял свят, че сме една от най-бедните, но и най-корумпирани държави в ЕС, Павлова се яви в Народния театър на тържествената евровечер в тоалет – рокля, сако, обувки и чанта, за които експерти в модата отсичат, че е „Армани“, а цената му надскача 10 000 лева!

На Лилиту явно изобщо не й пука колко пари пръска за дрехи, чанти и обувки дори и след скандала около нея, разразил се през май миналата година, когато ПР-ката на Корнелия Нинова разказа какви чанти носи бившата министърка на регионалното развитие и благоустрайството – Диор, Шанел и Прада, никоя от които не пада минимум под 3000 евро.

[ad id=“225664″]

..

Досега не е било известно на обществеността откъде Павлова разполага с такива средства, за да задоволява изключително скъпия си вкус към дрехи и аксесоари. Няма и данни да е внучка или близка роднина на притежател на диамантени мини в Африка поне.

На фона на гладуващите и мизерстващи българи, които с месеци не получават заплати, протестиращи учени, учители, лекари, полицаи министър Павлова показва нагло скъпи вещи и демонстрира изключително висок стандарт на живот, без изобщо да й мигне окото. За пример – сумата от последния й тоалет е равна на 140 предколедни заплати – мизерни трохи, раздадени на изхвърлените на произвола на съдбата шивачки от Дупница.

http://BNews.bg


image0 (9K)