Още разкрития за тормоз и насилие от Дженифър Лорънс и Рийз Уидърспуун

За тормоз и насилие в началото на кариерите си се оплакаха и Дженифър Лорънс, и Рийз Уидърспуун.
Актрисата Дженифър Лорънс сподели, че в ранните години на кариерата си е трябвало да отслабне със седем килограма за две седмици, за да получи роля във филм, предаде Асошиейтед прес.

[ad id=“255238″]
Продуцентката я накарала да позира гола с по-слаби от нея момичета, като един вид „мотивация“ да се подложи на диета.

Признанието Дженифър Лорънс направи на галата „Жените в Холивуд“ на списание „Ел“ в Бевърли хилс, пише dir.bg

Звездата разказа, че се е опитала да се защити, но била „хваната в капан“ и се оставила да се отнесат с нея по този начин заради кариерата си. Днес, отношението към нея било съвсем различно, защото вече е знаменитост.
И Рийз Уидърспуун сподели, че режисьор й е посегнал, когато е била на 16 години, съобщи Контактмюзик.

41- годишната актриса призна, че се е решила да говори за случилото й се след разкритията за скандалното поведение на продуцента Харви Уайнстийн.
„Трудно ми е да предам разнородните чувства, които съм изпитала, безпокойството и вината, че не проговорих по-рано… Чувствам истинско отвращение към режисьора, който ме нападна, когато бях на 16 години и възмущение от агентите и продуцентите, които ме накараха да мисля, че ако искам роли, трябва да мълча“.

Рийз Уидърспуун каза, че този инцидент не е бил единствен, но вече се чувства „много по-малко самотна“, след като е чула разказите на колежките си. Тя изрази надежда „животът вече да е различен“, защото хората подкрепят засегнатите от проблема.


image0 (9K)