Още една трагедия сполетя Нана паралелно с повторното връщане на рака

Борбата с рака на Нана, популярната водеща на „Съдебен спор“, сега е много по-тежка, защото когато болестта се връща отново при нея, откриват тумор в мозъка на сестра ѝ.

Това разказа самата Нана на гости в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

[ad id=“225664″]
„Не можеш да мислиш за проклятие, да робуваш на суеверия, да се кръсти постоянно човек. Трябва да се каже, че това е моят живот, това ми се случва. Трябва да е по-реалистично“, сподели още жената, станала пример за борбата с коварната болест.

„Наскоро ми казаха, че има нещо сбъркано в мен. Според астралната ми прогноза имам това увреждане, за да постигам нещо чрез страдания и да израствам“, добави тя за поредната си битка с рака.

Нана призна, че този път химиотерапията е била още по-тежка отпреди. „Мислих си, че този филм съм го играла, но не беше така. Оказа се, че съм с наследствен рак, като на Анджелина Джоли“, разкри тя.

[ad id=“263680″]
Нана вече е преминала операция, химио и лъчетерапия, а сега е и на хормонална терапия. При това лъчетерапията е продължила „всеки божи ден“ цели шест седмици.

„Туморите са се свили, но са на много коварно място. Втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата“, не скри Нана.

Водещата на „Съдебен спор“ горещо призова жените да се подлагат редовно на задълбочени прегледи, за да не им се случват подобни нещастия.

В студиото Нана, въпреки приповдигнатото си настроение, не сдържа сълзите си и разказа за момент, в който е гледала снимки, на които е била дебела, но е имала хубава къдрава коса. „Как може да съм била такъв урод. Искам си тъпата коса“, проплака Нана.

Нана също сподели колко е тежко на сина ѝ да знае, че майка му се бори с коварната болест. По думите ѝ, ракът ограбва неговото детство. Веднъж той дори ѝ споделил, че „мрази този рак“. Тя добави, че детето ѝ вече е голямо, за разлика от първия път, и добре осъзнава какво се случва с майка му, но неведнъж е плакало неутешимо за нея. Негови съученици се опитвали да го убедят, че майка му ще умре, защото е болна и че трябва да се подготви за най-лошото. Той често е криел емоциите си, докато един ден не избухнал в сълзи и разказал за всичко, което се случва далеч от родителските погледи. „Една нощ говорихме доста дълго за всичко. Обясних му много неща и той ги разбра. Аз не знаех, че той осъзнава какво се случва“, допълни Нана.


image0 (9K)