Охраната на херцогинята на Съсекс прекъсна изненадващо неин ангажимент във Фиджи

37-годишната съпруга на принц Хари прошепнала нещо на човек от своя антураж, след което, плътно заобиколена от охранителите си, била бързо изведена от оживения пазар в Сува, столицата на Фиджи

Херцогинята на Съсекс днес бързо беше изведена от пазар във Фиджи, след като се появиха опасения за нейната сигурност, съобщава woman.bg.

37-годишната Меган прошепнала нещо на човек от своя антураж, след което, плътно заобиколена от охранителите си, била бързо изведена от оживения пазар в Сува, столицата на Фиджи.

Тя трябваше да направи 20-минутна обиколка около щандовете и да се срещнe с хора, участващи в проекта „Жените на промяната“ на ООН. Поради струпването на голямата тълпа обаче, едва шест минути след като кралската особа влезе в пазара, тя трябваше бързо да го напусне.

Кадрите ясно показват напрегнатото лице на главния й охранител, както и професионализма, с който усмихнатата Меган бе преведена през тълпата.

Това се случва в деветия ден от 16-дневния тур на херцогинята и принц Хари из Тихоокеанския регион. Тази сутрин двамата посетиха университет „Саут Пасифик“ в град Сува, където Меган защити правото на жените на висше образование, след което, заедно със своя съпруг, поставиха венец на Военния паметник във Фиджи.

Припомняме, че херцогинята на Съсекс е известна със своите хуманни каузи и социална ангажираност, още от времето, когато беше актриса. За събитието Меган бе облечена в дълга плисирана флорална рокля в розово. Бохо тоалетът от Figue е на стойност 1 151 евро и е вдъхновен от стила на Фрида Кало.

„Като завършил магистър, за мен е чест и истинска привилегия да съм тук“, заяви Меган в аулата на университета във Фиджи. Според херцогинята, висшето образование за жени и момичета в бедни страни е от ключово значение за социалния и икономически прогрес на тези общества.


image0 (9K)