ОФИЦИАЛНО: Кирил Добрев напусна парламента! Вижте какво се случва с депутатския му стол!

Истинска война се завихря в редиците на БСП.  Причината е депутатското място на Кирил Добрев, който днес напусна парламента. Според източници на ПИК не един и двама депутати се точели за хубавото място на Добрев в пленарна зала. 

„Понеже някои хора са нетърпеливи да напусна, обявявам търг за мястото ми в пленарна зала. То е от най-хубавите, на първия ред, на широкото и струва скъпо“. Това е заявил на шега пред своите колеги Кирил Добрев.

Събранието на парламентарната група се превърнало в същински купон. Народните представители започнали да предлагат пари, за да заемат широкото и удобно място на Добрев в зала, а той самият се пошегувал, че който даде повече, той ще вземе мястото. Най-тъжни от напускането на заместник-председателя по организационна политика в БСП били именно другарите му, които седят до него Иво Христов и Тома Томов.

Оказва се, че Кирил Добрев ще липсва на почти цялата група, тъй като той се слави като един от най-духовитите депутати в левицата, но и човекът, който никога не крие какво мисли и действа на момента.

Кирил Добрев вече е депозирал напускането си на парламента и продължава тежката си работа в партията като зам.-председател по организационната дейност.

На негово място ще влезе Кристина Сидерова от Габрово, която е втора в листата.

http://BNews.bg


image0 (9K)