От последните минути: Командоси арестуваха кметицата на столичния квартал „Младост“ (СНИМКА)

Преди минути при акция на новата Комисия за противодействие на корупцията е арестувана кметицата на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева.

[ad id=“225664″]
На светофара при Спортната палата в София колата ѝ е засечена от два автомобила на полицията.

Във фейсбук профила си Антон Тодоров – Експерт в Политическа Партия ГЕРБ, както той сам е написал за себе си, публикува снимка от акцията и написа: „Кметицата на „Младост“, която е протеже на Георги Кадиев, е хваната с подкуп преди минути“.

Иванчева е жената с русата коса, вързана на опашка, а ръцете ѝ са отзад с белезници.

В мрежата валят коментари:

[ad id=“263680″]

Честито и на „Младост“!
В тая община е най голямата корупция с жилища под наем! Получаваш жилище срещу подкуп и така е вече 20 г а БАЛАМИТЕ чакат с картотеки над 10 г и нищо не получават! Нищо ново! Там имаше един кадърен не корумпиран кмет на го изгониха! Дано има най после решение там и тая корупция да приключи.
И сега кой ще подаде оставка?
Включва се и Антон Тодоров със следните думи: От две години чакам някой да започне да задава въпроси на Кадиев и БСП, които я издигнаха и подкрепиха. Оплюха една читава жена преди нея от ГЕРБ, а тази се оказа на лошото лошото.
Kapka Georgieva: Задавах му ги аз въпросите и на него и на ония дето спонсорира – За някаква София дето са се нарекли ….още когато се скараха помежду си 3 месеца след като я избраха …зам.кмета от ДСБ беше заключил цял отдел и излязъл в болнични ,че кметицата не го послушала за някакъв търг. ..А тя ги обвини ,че я карат да върши незаконни неща … 🙂 Та тогава Кадиев нагло отрече ,че той я е посочил за кмет …

 


image0 (9K)