От няколко месеца насам доктор Войнова от „Откраднат живот“ има връзка с англичанин, чиято самоличност пази в тайна

Внучката на Тодор Колев се носи на крилете на любовта отново. Теодора Колева отново повери сърцето си на чужденец, както и в предишната си връзка.

Заради горчивия си опит от предишната си връзка, която стигна почти до сватба, а завърши със скандална раздяла, Теодора се зарекла да пази личния си живот в тайна.

Към момента двамата живеят разделени и се обичат от разстояние. Заради новия си любим внучката на легендарния актьор пътува четсо до Лондон, където живее той. Едва смогвала на темпото, тъй като понякога снимките за сериала продължавали над 15 часа. При всеки свободен момент обаче тя грабвала телефона и се обаждала на гаджето си.

Теодороа дори обмисляла вариант да замине за постоянно да живее в Англия, но чакала да види как ще се развие героинята й в „Откраднат живот“. Този път обаче тя няма да прибърза с годежа и сватбата.

Доскоро тя имаше връзка с красивия лекар доктор Ервин Иванов. Той обаче е с турски произход и държеше половинката му да се съобразява с нормите и морала на религията му. Той така и не могъл да се примири с работата й и интимните сцени с колегите й пред камерата.

Повратният момент дошъл, когато двамата заживели заедно, а в същото време Теодора получила роля в сериала. Еврин побеснял от ревност и отказал да приеме случващото се. За разлика от него, сегашното й гадже приема нещата доста по-спокойно и се радва на професионалната й реализация, предават от Ретро.

http://BNews.bg


image0 (9K)