Отървете се от излишните килограми без йо-йо ефект, с помощта на йога диета

С помощта на йога диета можете свалите излишните килограми. Отслабнете до три килограма седмично, като след това лесно можете да ги задържите. Трябва да спазвате само някои ограничения и да консумирате продукти, които ще поддържат организма ви, без да натрупвате излишни килограми.

[ad id=“225664″]

Избягвайте стимулиращи продукти, такива като черен чай, кафе, шоколад, горчиви зеленчуци, пикантни подправки. Пийте достатъчно количество вода.kafe_resized

Вечеряйте поне два часа, преди да си легнете да спите. Задължително спазвайте постите. Това ще помогне за изхвърлянето на токсините от организма и балансирането на енергийните нива.

Важна е позитивната настройка. Много полезно за организма е да се храните с удоволствие, усещайки, как храната ви зарежда с енергия.

Има някои продукти, които са особено полезни и оздравителни и оказват много благоприятно влияние върху организма.

[ad id=“263680″]

Такива продукти са течностите и най-вече водата – изпитите 6-9 чаши дневно, ще ви помогнат даvoda почувствате пречистващото действие на водата. Водата помага за пречистването на организма от вредните вещества.

Джинджифилът подобрява храносмилането и стимулира всички системи на организма. Червеното цвекло също стимулира храносмилането, укрепва сърдечния мускул, стабилизира кръвното налягане. То съдържа много желязо, калий и фолиева киселина.

[ad id=“237001″]

iabalkiЯбълките са основен източник на натурални хранителни влакна. Зърнените кълнове са богати на жизнена енергия, известна като прана. Използвайте ги често в храната си, защото те са отличен източник на белтъчини и на витамин С.

Оризът е смятан за важен продукт в начина на хранене на йогите.oriz_resize Той оказва регулиращо действие върху храносмилателната система, спомага за отслабването и създава чувство на ситост.

 

[ad id=“238430″]

Едни от най-подходящите плодове за начин на хранене, който ще ви помогне да отслабнете, са бананите. Те са подходящи за всеки, които води активен начин на живот.

Източник: gotvach.bg


image0 (9K)