Отнемат короната на „Мис Вселена България 2017“

След отнемането на короната на Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева и взимането на титлата на Мисис България – Надя Недялкова, нов прецедент в историята е отнемането на титлата на настоящата Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова, пише „Телеграф„.

[ad id=“225664″]

Това единодушно решение е било взето късно вечерта на свикана извънредна среща, а причината – Николета Тодорова не е спазила официалния протокол за държание на „Мис“ по изискване на световните централи и рязко е нарушила етичните норми и закономерности за поведение като участничка на световен форум.

Страхил Гановски спомена, че в 30-годишната си практика в конкурсната индустрия у нас и в чужбина за първи път се сблъсква с представителка, която по необясними причини уронва престижа на световните конкурси и централи за красота у нас с медийни прояви в национален ефир и обявяване на неистинни твърдения и откровени лъжи за уредеността на конкурсите у нас и в чужбина. Николета Тодорова е българската представителка, която ни представи на финала на „Мис Вселена България“ 2017 в Лас Вегас в края на миналата година, след като замести официалната победителка в конкурса, която трябваше да участва в „Мис Вселена“, но не можа поради ненавършени години, Мира Симеонова.

[ad id=“263680″]

От централата на „Мис Вселена България“ коментираха, че изявлението на Николета Тодорова в предаването „Втори план“ по bTV, че победата в световните конкурси се урежда чрез секс, не съответства на каквато и да е истина и е базирано на напълно недостоверни и въображаеми съждения, не почиващи на каквито и да било реални факти и истинност. От централата коментират, че вероятната цел на участието на Николета при Карбовски е крайно необмислен пиар, който й гарантира саморазправа със световната американска централа на „Мис Вселена“ и завеждането на дело от страна на лицензиантите и адвокатите на марката в България.


image0 (9K)