Откъде помним тази красавица, какво се случва с нея и как тя попадна в световен ТОП 100

Красавицата Туба Бююкюстюн българският зрител познава от сериала „Гордата Аси“, излъчен в нашия телевизионен ефир преди почти 10 г.

Тогава нейната героиня застава на страната на своя любим, въпреки войната и тайните между семействата им, завладя вниманието на публиката.

[ad id=“225664″]

Актьорската ѝ игра не остава незабелязана и Туба е канена за участие в много филми, произведени в Турция.

Кратко припомняне от сюжета на вече познатия ни сериал:

Аси носи името на реката, която дава живот на земите около Антакия. Млад мъж на име Демир, който след дълго отсъствие се завръща в родния край. Богат, красив, успял. Демир и семейството му са заровили в тези земи една тайна. Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота им.

Една от последните роли на талантливата актриса е в сериала „Искрите на отмъщението“ или „Дръзки и красиви“ в буквален превод от турски, който тръгна по бТВ тази седмица. В него тя си партнира с най-високоплатения турски актьор Къванч Татлъту.

Красив мъж на име Джесур пристига от големия мегаполис в малкото градче Корлудаа. Запознава се със Сюхан, красивата дъщеря на богат земевладелец. Двамата се влюбват един в друг, но има тайни, които двамата не знаят. Техните семейства са в отдавнашен конфликт. Бащите крият тъмна страна от живота си и изпитват ненавист един към друг от много години. По тази причина голяма любов на Джесур и Сюхан се оказва в опасност. С течение на времето ще се разкрие тайната от миналото, заради която Джесур е дошъл в Корлудаа.

Сериалът е отличен с наградата за най-добра драма на 12-тия Международния фестивал в Сеул.

Името на Туба е с арабски корен. Означава Райско дърво.Тя е родена на 5 юли 1982 г. в Истанбул и от малка се интересува от рисуване. Затова и се ориентира към модния дизайн и декорация – това е и специалността, която следва в университета „Мимар Синан“ в Истанбул.

[ad id=“263680″]
Още като студентка започва да се снима в реклами на различни марки, а в главни роли във филми влиза от 2003 г.

Бююкюстюн се омъжва за колегата си Онур Сайлак, с когото се влюбват на снимачната площадка на „Огнено сърце“, в турското посолство в Париж на 28 юли 2011 г. На 19 януари 2012 г. тя ражда двете си дъщери – близначките Мая и Топрак. Децата останаха при майка си, след като Туба се разведе официално с Онур на 5 юни 2017 г.

В класация на 100-те най-красиви жени в света за 2018 г. на американския сайт „Top Beauty World“, на 17-о място в селекцията е поставено именно неотразимата Туба Бююкюстюн.


image0 (9K)