Откъде идва сексапилната, котешка походка на Ади във „Влад“? (СНИМКИ)

Няма как личността на станалия популярен и в България румънски актьор Адриан Нартея да не предизвиква интерес у почитателите на сериала „Влад“, произведен от северната ни съседка, в който Адриан играе главната роля.

Роденият на 5 август 1981 г. в Брашов, Трансилвания, Адриан, като всяко дете, отгледано в планински град, се научава да кара ски и кънки в ранна възраст.

Родителите му го насърчават да започне работа, която да му носи удовлетворение. Една от опциите е да стане учител. Дори свещеничеството е включено в списъка на професиите, избрани за младежа.

Но той има други планове. Мечтае да работи нещо с относително фиксиран график, за да има достатъчно време да се грижи за семейството си.

В гимназията тренира волейбол и сноуборд. Между 1996-2004 г. е част от отбори по волейбол. Именно страстта му към спорта го кара да избере образование със спортен профил. Завършва Факултета по Физическо образование и спорт.

Един ден той получава телефонно обаждане с предложение, което променя живота му. Красавецът Адриан Нартея е определен за точния мъж, който да заснеме реклама за банка.

Рекламният опит му отваря пътя към кариерата на модел, където е забелязан и му е даден шанс да се снима и във филми.

Без никакъв стаж в актьорството се появява в първата си поредица, наречена „Бърза Храна“, по-късно снима в реклама за кисело мляко, в пандемията пуска видеа от дома си, показвайки как използва различни уреди.

Как чаровникът от “Влад” използва максимално популярността си

Той се чувства добре на снимачната площадка и се опитва да „открадне“ работа от по-опитните си колеги.

Моделството се съчетава приятно с тази на водещ на различни събития. Телевизията идва като предизвикателство. Адриан се оказва талантлив, а това е само допълнение към факта, че той е и привлекателен мъж.

Харизматичен, сериозен, отговорен и с прекрасно чувство за хумор. Това е Адриан Нартея.

Адриан Нартея и Олимпия Мелинте – родители за втори път

Адриан поддържа добрата си физическа форма с много спортове. Практикува скуош. Заедно с други популярни личности, той с удоволствие приема да популяризира спорта.

Младият актьор е голям любител на адреналина и обича каскадите и искрено се надява, че един ден ще му бъде предложена роля в екшън филм.

В свободното си време излиза с приятели и играе с 5-годишната си дъщеричка Мара и йоркширския им териер. Обича почивките в Гърция.


image0 (9K)