На откровен разговор с Георги Гьоков в Любеново, Трояново и Раднево

Народният представител Георги Гьоков направи първата си изнесена приемна в родното си село Любеново в община Раднево. Хората тук  са свикнали да си говорят с него откровено за проблеми, за  радости и активно да обсъждат политическите събития.

„Днес особено важен за нас е размерът на пенсията, годините на бедност и изнемогване се увеличават, а отсъстват перспективи от управляващите.  Демографската криза е добила катастрофални размери, а престъпността и корупцията са повсеместни”, споделиха земляците на Гьоков, които недоумяват решенията на правителството и  нежеланието на властта да промени условията на живот за възрастните хора в България.

[ad id=“222951″]

„Необходимо е преизчисляване на пенсиите и тяхното индексиране, за да преживяваме старините си като нормални българи”, този проблем изведоха като основен и хората в радневското село Трояново на среща с депутата. „От началото на 44-ото Народно събрание има внесени шест законопроекта – пет са на БСП, а още на втория ден внесохме за преизчисляване на пенсиите. Ние дадохме своята законодателна програма на Народното събрание, тъй като управляващите нямат политики в нито една сфера, а в социалната – все повече боксуват. Тези закони сме ги обещали на вас, хората и са в изпълнение на обещанията ни в кампанията.”, подчерта зам.-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Георги Гьоков, изброявайки внесените законопроекти.

Близо 50 души дойдоха в откритата му приемна, за да представят нерешените проблеми с принудителното отчуждаване на имоти и забавени плащания от „Мини Марица-изток“ ЕАД. В срещите с граждани участва и общинският съветник в местния парламент и лидер на БСП в Раднево  Мариана Тотева. В Раднево хората изразиха недоволството си от санирането и от работата на Народното събрание. За тях законодателният процес трябва да е твърде динамичен, предвид нерешените множество проблеми на българина и сега очакват с интерес отговорите на министри по време на парламентарния контрол.

Всеки понеделник  Георги Гьоков провежда приемни в Областния съвет на БСП-Стара Загора и изнесени по предварително обявен график в общините.


image0 (9K)