Откровенията на Лили Иванова пред Антон Хекимян

Аз съм просто Лили Иванова, не номер 1, 5 или 10, за мен няма номерация…

Не си позволявам да надвиша моите постоянни 43 кг,  +- 200-300 г, които коригирам максимум за 2 дни. 

В специално интервю по покана на „Тази сутрин” на bTV, заснето под светлините на сцената на Софийската опера, голямата българска певица Лили Иванова говори пред Антон Хекимян за началото, спомените и митовете в живота си.

„Човек веднъж обича истински, другото са временни емоции…“, споделя Лили Иванова.

Ако аз реша, само ако реша, че съм постигнала всичко, значи съм постигнала края. А краят никак не е приятен. Да видиш края си… че повече не можеш да постигнеш. Това е ужасно нещо”, откровена е тя.

С какво певицата ще изненада почитателите си по време на предстоящите концерти в Бургас, Пловдив, Русе и Варна – зрителите ще научат в двете части на интервюто само в предаването „Тази сутрин” – на 6-ти и 7-ми юли.

Специално за най-нетърпеливите зрители, екипът, реализирал срещата, в лицето на Антон Хекимян, изпълнителния продуцент Искра Владимирова, операторите Борис Пинтев, Адриан Генчовски, Дамян Гюров, звук и осветление Мартин Чаворски и Валентин Томов, повдига завесата и показва ексклузивни кадри преди интервюто.

Освен емоционалния разговор с голямата Лили Иванова, екипът на сутрешния блок на bTV обещава на зрителите още много вълнуващи срещи с любими лица през целия летен сезон.


image0 (9K)