Откриха разложен човешки труп, кучета оглозгали месата му

Сцена, достойна за филм на ужасите, се е разиграла днес в Белослатинско. Част от обесен труп на човек е намерен да виси от дърво, а кучета били разнесли и оглозгали месата му.

Шокиращата находка е открита днес край село Търнава. Овчар минал покрай изоставен имот и усетил силна миризма на мърша. Човекът не видял точно за какво става въпрос, но незабавно подал сигнал в полицията, пише BulNews.bg.

Когато униформените от районното в Бяла Слатина отишли на мястото, те останали втрещени от видяното. От клон на дърво висели почернели останки от човешко тяло. На въжето обаче била останала само главата, а тялото било паднало на земята. Кучета били оглозгали месото от кокалите, след което завлекли части от скелета из целия двор.

Това, което е останало от трупа, е в напреднал стадий на разложение. Предполага се, че тялото е на мъж, но заради гниенето това все още не е категорично потвърдено. По данни от първоначалния оглед най-вероятно човекът бил мъртъв повече от 15 дни, като почти сигурно става въпрос за самоубийство.

Всеки момент на мястото се очаква да пристигне екип от дознатели и да започне детайлен оглед на човешките останки.

 


image0 (9K)