Открийте разликите, Слънчев бряг и Боровец- евтин с+кс, алкохол и бой

Ето как започва свой материал британският вестник „Сън“, описвайки зимния ни курорт Боровец: Орди от загорели англичани наводняват малкия град Боровец в търсене на сняг, шотове и стриптизьорки. Младежите пренебрегват спусканията по пистите заради седемте стриптийз бара.

[ad id=“225664″]

Питието е около един британски паунд, а шотовете вървят срещу два паунда, когато се случи „happy hour“. Според слуховете освен стриптийз в курорта има повече проститутки отколкото в прочутия лондонски квартал Сохо, продължава „Сън“ , цитиран от offnews.bg

Все повече скиори изразяват възмущението си в TripAdvisor: „Курортът е на 95% пълен с мъже. Те се движат на големи компании и в 3 следобед вече са пияни. Виждахме боеве и кръв в снега на другия ден“, пише почиващ в Боровец. Живея в Лондон и бях шокиран да видя повече „места“ за секс или възрастни, отколкото съм виждал в Сохо.

Друг го подкрепя: „Храната е евтина. Но нощно време може да се чувстваш сигурен само в хотела. Това място е пълно със секс барове, а в тях или пред тях се вихрят непрекъснато свади. Ако се нуждая от секс ваканция, определено ще избера Боровец, но няма нужда да казвам, че няма да се върна там заради ските“.

[ad id=“263680″]

Трети е доволен: „Ако сте младеж, който обича да се напива и да хапва големи порции в пъба, това е вашето място. Ако сте платежоспособен, шансовете да се уредите с мацка, са големи. Но нямате ли пари, на практика са нулеви“.

Защо ли не сме изненадани да прочетем такива редове за курорт в България, било то летен морски или зимен „ски“ курорт?!


image0 (9K)