„Откраднат живот“ се завръща с „Любовта лекува“

Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите в седмия сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Екипът на продукцията вече подготвя нов сезон, който ще се излъчи тази пролет.

Снимките ще се пренесат на различна локация, която ще предложи нови предизвикателства за любимите герои.

След шест запомнящи се сезона, 295 епизода с участието на най-големите имена от българското кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало за професионалния живот на героите.

„На финала на последния сезон Ина Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е готов да направи тази крачка – зрителите ще разберат скоро“, коментира екипът на продукцията.

Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет, впечатляващ актьорски кастинг и интригуващи медицински казуси.

През пролетта на 2019-а седми сезон ще се появи под мотото „Любовта лекува“, което ще се превърне в лайтмотив на продължението на вълнуващата история в ефира на NOVA. Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook


image0 (9K)