„Желая ли?“- Отговорете си на този лесен въпрос!

Съдбата води този, който иска, и влачи онзи, който не иска“ – Сенека

Вие контролирате съдбата си, или съдбата ще контролира вас.

Животът няма да спира заради вашите паузи или протакания.

[ad id=“225664″]

Няма да спира заради вашите обърквания или страхове. Той ще продължи без вас.

Независимо дали имате активна роля или не, шоуто ще продължи.

Преди да можете да заявите честно това пред себе си, трябва първо да си зададете въпроса “Желая ли?” Този въпрос трябва да получи отговор.

Той не може да бъде оставен да виси в нищото във Вселената. Желая ли? Той настоява за отговор. Искам ли? Силата му е неустоима; не мога да избягам от настояването му за истината.

Желая ли да отида на фитнес?

Желая ли да работя по онзи проект, който все отлагам?

[ad id=“263680″]

Желая ли да се изправя срещу моите социални страхове?

Желая ли да попитам за повишение или да напусна тази работа?

Желаете ли да спрете да живеете живота, който живеете в момента и да започнете да живеете живота, който искате?

Всичко започва с появяването на желание – това постоянно нарастващо и свиващо се състояние,   то е вътре във вас, само го пожелайте!

[ad id=“236993″]

Понякога гледаме на себе си като на хора, които протакат, или като на мързеливи или немотивирани. Всъщност, ние просто не желаем. Ние отлагаме нещата или ги избягваме напълно, защото си казваме, че просто не искаме да ги вършим или че не можем да ги вършим. Вместо да гледаме на този тип поведение като на недостатък на характера, нека да създадем усещане за желание там, където очевидно няма никакво.

Известният философ Николо Макиавели казва: “Когато желанието и готовността са големи, трудностите не може да бъдат големи.” Помислете за това за секунда.

[ad id=“236999″]

Няма значение пред какво сте изправени в живота или каква пречка се опитвате да преодолеете — ако желаете да генерирате това състояние на готовност, това е вашата врата към полагането на усилие, преприемането на стъпки, справянето с неуспехите и в крайна сметка, създаването на прогреса и промяната, които търсите в живота си.

“Аз желая”- това е твърдение с дълбок смисъл. Получавате сила от неговото обещание и привлекателността му. И отново: Желаете ли?


image0 (9K)