Остава ли Гала в „На кафе“?

От Нова тв официално разкриха каква ще е съдбата на Гала и дали наистина вече няма да е част от семейството на „На кафе“.

[ad id=“225664″]

От медията завъртяха поредна реклама на предаването, която повдигна завесата около участието на блондинката.

От началото на септември стана ясно, че ще има доста нови лица в сутрешния блок.

Едно от тях е любимката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова. Първоначално всички сметнаха, че тя ще е ко-водеща на мястото на Стефан, който според слуховете ще влезе във „ВИП Брадър“.

След мълчанието на Гала обаче и липсата на реклами с нейно участие за предстоящия сезон на „На кафе“, започна да се тиражира версията, че блондинката, която е емблема на предаването, е аут от шоуто, а продуцентите искат тотално да променят визията на формата. Зрителите буквално се вдигнаха на бунт, заявявайки, че, ако Гала не е част от „На кафе“, то те няма да гледат въобще медиата през сутрешните часове.

[ad id=“263680″]

Вчера стана ясно обаче, че любимата на Стефан остава титулярна водеща. Репортерката от „Господари на ефира“ ще й помага. Продуцентите хвърлиха и още една бомба – влизането на Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов в предаването. Двамата най-вероятно ще влязат в ролята на ВИП коментатори на случващото се в Къщата на Големия брат. Очаква се към тях да се присъедини и чаровната Маги Сидерова.

Не е ясно обаче дали и бившата брадърка Зейнеб ще е част от „На кафе“. Присъствието й все още липсва от всички реклами и анонси за предстоящия сезон, но пък красавицата упорито рекламира старта на предаването, което навежда на мисълта, че Гала не е забравила за приятелката си и тя също ще има своя принос за печеленето на аудитория.


image0 (9K)