Остават 5 дни за кандидатстване към безплатната програма “Primer by EIT InnoEnergy”

Остават още 5 дни, в които хора с иновативни бизнес идеи могат да кандидатстват за прекаслераторска програма Primer, която Клийнтех България организира съвместно със Заралаб в Стара Загора.
Преакселераторската програма е създадена в подкрепа на новаторите и преодоляването на най-често срещаните предизвикателства при стартирането на успешен бизнес, като запълва празнината между обещаваща идея и готов за инвестиции продукт.
Обученията ще се състоят на 10,11,17 и 18-ти ноември и ще бъдат проведени от водещи експерти като Дионисис Спилиополус, директор Schneider Electric AEBE (2002 – 2008), Стефанос Циакмакис, основател на BIO2CHP, Атанас Енев и Деян Георгиев, основатели на BioMycТеофил Шиков, основател на Out2Bound и експерт продажби, Тодор Комилев – патентен експерт и Евгени Косев, финансов експерт, съосновател и ръководител на ARS Applied ResearchSolutions.

В кампанията по набиране на участници се включва и Загорка чрез техния Загорка Зелен Фонд, като компанията търси добри зелени решения в няколко направления.

Primer е безплатна за участниците в нея.

Целта е да се подпомогне базисното развитие на участниците, така че впоследствие те да могат да валидират идеите си, да кандидатстват за инвестиции, да достигнат да потребители и клиенти и да развият успешни бизнес модели.
В рамките на програма Primer, екипът на Клийнтех България и Заралаб ще ви помогнат да развиете и тествате своите идеи, а по време на специално организирания Демо ден, ще
имате възможността да представите своя проект на Загорка.
Преакселераторска програма Primer е сертифицирана от европейската организация InnoEnergy, провежда се в 12 страни от Централна и Източна Европа и е напълно безплатна
за участниците в нея.

Желаещите да се включат в Primer могат да кандидатстват до 28 октомври 2018г 23:59ч

като подадат своята концепция тук.
Нужно е добро владеене на английски език.
Повече информация можете да намерите на страницата на инициативата.

image0 (9K)