Основен баскетболист поднови занимания с Берое

Николай Стоянов ще се върне постепенно към тренировъчния процес. Очаква се още тази вечер сърцатият играч да направи първо, макар и леко, занимание. Стоянов получи десет дневна почивка заради сериозна мускулна травма в прасеца, която го извади от игра за последните 3 двубоя на старозагорци. Със сигурност националът пропуска предстоящата в четвъртък среща срещу Спартак(Плевен). Ако всичко около възстановителния процес на осмицата на Берое бъде наред, той може да се появи в играе след приблизително 10 дни. През това време Ники Стоянов ще следва специално изготвена за целта програма с постепенни натоварвания.

Добри новини за отбора дойдоха днес от болница Тракия, където Николай Титков претърпя операция на носа. Интервенцията е преминала успешно и на младока му предстои между 10 и 14 дни възстановяване.

Без съмнение двамата Николаевци ще липсват на отбора за предстоящото в четвъртък домакинство срещу Спартак(Плевен). Надяваме се, че тяхното отсъствие ще бъде компенсирано с подкрепата на верните ни фенове! Мачът е с начален час 19:00ч.


image0 (9K)