Определиха победителите в предизвикателството на Община Стара Загора „Детството на моята фамилия“

Определиха победителите в предизвикателството на Община Стара Загора „Детството на моята фамилия“ – трима победители бяха отличени в онлайн предизвикателството „Детството на моята фамилия“.

То бе организирано от Община Стара Загора и Народно читалище „Родина-1860“ гр. Стара Загора, по повод -1 юни – Международен ден на детето и 90-годишнината от първото организирано честване на детския празник в Стара Загора.
„Благодарим ви за това, че ни позволихте да надникнем във вашите най-мили спомени, да се докоснем до онази цветна магия на най-безгрижната част от живот на всеки от нас – детството. Предизвикателството, което отправихме, Ви накара отново да отворите семейните албуми и да се потопите в атмосферата на родовата си памет, да си спомните за вашите корени и да сътворите заедно един нов семеен спомен. Адмирации към всички участници, които направиха това с много любов и желание“, споделят организаторите от отдел „Култура“.
Отличията се присъждат на: Рая Сарафова на 11 години от Стара Загора, най-малкият участник- 3-годишният Ивомир Йовчев и Ростислав Желев на 13 години от Раднево.

В надпреварата се включиха деца от Стара Загора, Раднево, Русе и София на възраст от 3 до 13 години. Всички участници в конкурса ще получат специална грамота, а за наградените е предвиден и луксозен фотоалбум-подарък от Община Стара Загора. Участниците от други градове ще ги получат по пощата, на адреса, който са заявили.


image0 (9K)