Опознавателна среща между областният управител проф. Шошева и представители на държавните институции в Старозагорска област

Опознавателна среща с представителите на държавните институции на територията на Старозагорска област проведе днес областният управител професор Веска Шошева.

На събитието присъстваха също заместник областният управител Димитър Драчев и ексобластният управител инж. Георги Ранов, който представи проф. Шошева на местните ръководители на държавни институции.

В обръщението си към присъстващите проф. Шошева благодари на своя предшественик за създадената добра координация между институциите в Старозагорска област и изрази убеденост, че ползотворните съвместни действия ще продължат и занапред. „Разчитам на вас, защото ни предстои много работа, както по подготовката и провеждането на изборите, така и за решаване на други текущи задачи”, каза проф. Шошева.

Участниците в срещата запознаха новия областен управител с основните функции и приоритети на институциите, които представляват.


image0 (9K)