Оперната прима, старозагорката Веселина Кацарова написа на всяко дете „Обичам те“ СНИМКИ

Празникът в Шесто ОУ започна със спектакъл, изнесен от учениците, за гостите оперната прима Веселина Кацарова, инж. Георги Ранов и Огнян Драганов.

Областният управител инж. Георги Ранов и оперната прима Веселина Кацарова подариха днес на ученици от началния курс на Шесто основно училище „Св. Никола” в Стара Загора над 180 Библии за деца.

Луксозното издание е учебно помагало по религия и съдържа библейски уроци и пъстри картинки. То е препоръчано от Министерството на образованието и науката.

veselina_kacarova_6ou-3veselina_kacarova_6ou-2

Празникът в препълнения салон започна със спектакъл, изнесен от деца от театралната трупа към училището. Той бе посветен на създаването на първото светско школо в Стара Загора, наследник на което е днешното Шесто основно училище.

veselina_kacarova_6ou-4 veselina_kacarova_6ou-1

С поздрав към присъстващите се обърнаха Веселина Кацарова, инж. Ранов и директорът на Държавната опера Огнян Драганов. Оперната звезда заяви, че е изключително развълнувана от срещата си с децата и е впечатлена от таланта на малките певци и актьори.

След като всеки ученик в залата получи своята книга, около Веселина Кацарова се струпа дълга опашка от момчета и момичета, които се надпреварваха да искат автографи от нея. На всяко от тях тя успя да обърне внимание и да положи подписа си, придружен от сърдечното „Обичам те”.


image0 (9K)