Окончателно! Слави Трифонов вече няма да бъде водещ на шоуто!

Разклатеното здраве на Слави Трифонов го е накарало да преосмисли живота си и да реши да почива малко повече. Затова Дългия вече ще бъде само продуцент на „Шоуто на Слави“, а водещ остава Иво Сиромахов, пише в. „Уикенд“.

[ad id=“225664″]

Сценаристът заместваше шоумена в последните седмици от последния сезон на предаването. Това трябваше да бъде само временна рокада, докато титулярът се възстанови от операция на крака, но нещата са се променили.

Слави Трифронов мислил много и решил, че не може да продължава с цялото това натоварване. Просто годините му вече не му позволяват да работи толкова много, колкото преди. От 20 години насам Слави е продуцент и тв водещ на собствени продукции. Паралелно с това той е и певец, който често организира турнета и концерти.

[ad id=“225664″]

Всичко това натоварва и логично Дългият е решил да намали темпото. Той запазва шоуто си, но вече ще работи повече зад кадър. По този начин той ще облекчи състоянието си с очите. От доста време зрението му се влошава заради прожекторите, пред които стои всяка вечер. Това е причината да сложи очила.

Няма съмнение, че с новия си начин на работа Слави Трифонов ще облекчи много живота и най-вече здравето си. Скоро ще навърши 51 г. и трябва да мисли за старините си.

Тъй като така ще му се отвори повече свободно време, се очаква тв продуцентът да се захване по-сериозно с политическата си дейност. Засега няма изгледи да направи партия, но има слухове, че ще направи движение и ще участва с него в следващите избори.


image0 (9K)