Огнен ад в Бургас! 44-годишният Руслан оцеля по чудо след скок от третия етаж

44-годишният Руслан И. е мъжът, който снощи скочи от третия етаж на бл. 105 в жк „Меден рудник”, след като не успя да излезе от горящия си апартамент през входната врата, пише Флагман.БГ. Като по чудо мъжът не е пострадал сериозно.

Той бе откаран с линейка до най-близката болница, а травмите му се оказаха сравнително леки предвид естеството на инцидента – той се е отървал само с два счупени крак, след падането от близо 10 метра. По тялото му има леки изгаряния, но опасност за живота му няма.

Съседи разказаха, че огънят е пламнал докато Руслан спял. За щастие той успял да се събуди навреме и панически се опитал да избяга от пламъците, които обаче на практика били навсякъде около него. Затова той не успял да излезе през вратата на жилището си и хванат като в капан на собствената си тераса, се наложило да прибегне до животозастрашаващия скок.

Флагман.БГ разполага с ексклузивно видео, предоставено от читателя Димитър Минчев. На кадрите се вижда как пристигналите по спешност медици помагат на скочилия от близо 10 метра мъж. През това време пожарът в апартамента му горе все още бушува в апартамента му.

Пламъците са изгасени, но апартамента на 44-годишният мъж е почти напълно унищожен. Дим от огъня е успял да достигне до няколко други апартамента в блока и именно това е била причината за евакуацията на входа. Живущи в блока разказаха, че цялото стълбище на третия етаж е било в пушек, когато са били изведени по спешност от полицията.

Огънят пламна около 19:45 снощи, а причините все още са неясни.


image0 (9K)