Овен – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември ще получите изненадващо предложение за изгодна работа, но с парите ви съветвам да бъдете внимателни. Не харчете, доволни от бъдещите приходи, които – предупреждавам, да не очаквате скоро. Прекъснете без скандали и агресия всички делови партньорства и познанства, които ви вредят.

На 2 ноември обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех.

На 3 ноември, в почивния ден, сте склонни да се обвързвате с неподходящи партньори. Въздържайте се от взимане на важни решения. Съсредоточете се в завършването на текущите си задачи.

На 4 ноември ви предстои труден почивен ден. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за приключване на личните ви проблеми. Разрешаване и на служебни проблеми ще ви изнерви до обед.

На 5 ноември ще изживеете положителни промени. Съдбата ви помага да се справите със задачите си, които ви притискат със срок за изпълнение. Денят е идеален за пътувания. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако гледате безпристрастно на ставащото.

На 6 ноември бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измамна неприятна новина.

На 7 ноември разговорите ви преди обед са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност, за да избегнете бъдещи проблеми.

На 8 ноември може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която ви съветвам да приемете. Не ви се занимава с рутинни делови задължения, но се налага.

На 9 ноември не се поддавайте на емоцията, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а след това и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания.

На 10 ноември, в почивния ден, сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите професионални възможности. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви.

На 11 ноември, в почивния ден, се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск.

На 12 ноември стабилизирайте постигнатото на работното място и не правете опити да започвате новите задачи. Помогнете на колегите си да завършат в срок своята работа.

На 13 ноември напрежението може най-неочаквано да отклони успеха от пътя ви, ако не го овладеете. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого на вашето работно място.

На 14 ноември сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която обърква плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте.

На 15 ноември денят е неблагоприятен заради проблеми в отношенията с хората от обкръжението ви. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове.

На 16 ноември сте заредени с нови сили, професионална активност и спокойствие. Изчакайте, преди да вземете важни решения. Очаквайте развитие на материалните ви планове.

На 17 ноември денят е почивен и е най-добре да застанете отстрани и да наблюдавате ставащото около вас. Очаквайте проблеми и се пазете от измами и грешки. Радва ви новина за предстоящи финансови постъпления. Начинанията са забранени, завършете започнатото.

На 18 ноември ви предстои ново делово запознанство в този почивен ден. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Контролирайте емоцията си.

На 19 ноември ви ядосват неочаквани разходи заради забавени плащания. Ако предишния ден сте отказали доходна задача, си търпите наказанието. Ако сте спазили звездните изисквания, парите идват при вас.

На 20 ноември денят е благоприятен за пътуване, свързано с начало на нови занимания, особено ако е зад граница. За ваша радост се подобрява материалното ви състояние.

На 21 ноември не пътувайте, ако не е належащо да го сторите в този ден. Не рискувайте с начинания, защото ще си навлечете загуби. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша вреда.

На 22 ноември жънете материални успехи, които за пореден път ще ядосат вашите колеги. Подхождайте разумно към проблемите, които ви създават ваши роднини, и не проявявайте щедрост. Не давайте заеми.

На 23 ноември сте активни и задълбочени. Започнатите занимания ви носят удовлетворение. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които, както винаги, ще пренесете и у дома.

На 24 ноември, в почивния ден, ви спохождат проблеми заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления. Пазете се от неприятели.

На 25 ноември, в почивния ден, очаквайте неприятности, свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл, на който присъстват и влиятелни личности, е по-добре да не споделяте плановете си, дори и ако само искате да се изфукате със собствената си значимост.

На 26 ноември от вас се изисква сериозно отношение към задълженията ви. Не създавайте предпоставка за недоразумения на работното място и за разправия с колегите ви. Грубостта на ваш колега не е причина да сте агресивни.

На 27 ноември деловата ви активност ще ви осигури допълнителни приходи, ако не решите, че парите са ви достатъчни, и не пропуснете сами добрите възможности за увеличаване на доходите.

На 28 ноември се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявате излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници.

На 29 ноември ви радва осъществяването на творческите ви идеи. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Усвоявате ги с лекота.

На 30 ноември разправии в семейството ви ядосват. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не споделяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес.

Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)