Обявиха интересни подробности за сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл

За да споделят важния ден с повече хора, след сватбената им церемония внукът на британската кралица Елизабет II – принц Хари и годеницата му Меган Маркъл, ще преминат с карета по улиците на град Уиндзор.

[ad id=“263680″]

„Те се надяват това кратко пътуване да даде възможност на повече хора да се съберат в Уиндзор и да се насладят на атмосферата в този специален ден“. Това пише в съобщение с подробности за сватбата, което беше огласено от администрацията на двореца Кенсингтън .

Процесията ще завърши по широк булевард, който води до замъка Уиндзор – дом на британските крале и кралици от почти 1000 години.

След това принц Хари и Меган ще се присъединят към гостите си на прием в двореца. Бащата на Хари – принц Чарлз, ще бъде домакин на вечерен прием за близки приятели и членове на семейството.

[ad id=“225664″]

Принц Хари е пети поред в наследяването на престола на Обединеното кралство. Актрисата Меган Маркъл стана известна с участието си в телевизионния сериал „Костюмари“. Двамата оповестиха годежа си през миналата година. Те ще сключат брак на 19 май в параклиса „Сейнт Джордж“ на замъка Уиндзор.

Гостите на принц Хари и Меган Маркъл вероятно ще бъдат около 800. За сравнение – принц Чарлз и принцеса Даяна поканиха на своята „сватба на века“ в лондонската катедрала „Сейнт Пол” 3500 души през 1981 година, а принц Уилям и Кейт Мидълтън – 1900.


image0 (9K)