Общински конкурс „Баба Марта бързала, мартенички вързала”

Община Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие обявяват общински конкурс „Баба Марта бързала, мартенички вързала”

Общината кани възпитаници на детски градини и училища да участват в общинския конкурс „Баба Марта бързала, мартенички вързала” за най-красива и оригинална мартеница и картичка, организиран от Център за подкрепа за личностно развитие.

В конкурса за мартеница мога да участват деца от ДГ, ПГ, І-VІІІ клас.
Участниците ще бъдат оценявани в три възрастови групи:

І – ва група – ДГ, ПГ
ІІ – ра група – І – ІV клас
ІІІ – та група – V – VІІІ клас

Мартениците от ДГ, ПГ и колективните участия трябва задължително да са аранжирани на картонени табла. Мартениците на индивидуалните участници да са прикрепени към картонче, на което да бъдат написани трите имена на участника, клас и училище.

В конкурса за картичка на тема „Пролет” могат да участват деца от І – VІІІ клас в две възрастови групи:

І – ва група – І – ІV клас
ІІ – ра група – V – VІІІ клас

Всеки участник може да представи до две картички.
Картичките да бъдат във формат 15/21 см /А5/, без ограничение в жанра и материалите за живописна и графична техника. На картичките трябва да бъдат написани трите имена на участника, клас и училище.

Срокът за предаване на мартениците и картичките е 17.02.2017г. /петък/ в сградата на ЦПЛР ул.”Захарий Княжески” № 71 ет.ІІІ
Награждаването на отличените творби ще се състои на 1 март 2017 година от 14.00 часа /сряда/ в залата на Центъра на ул.”Захарий Княжески” № 71, ет.3.
Телефони за допълнителна информация: 042/638 698, 042/629 062.


image0 (9K)