Община Стара Загора дава 125 000 лева за почистване на 1 000 дка замърсени терени

Възложител: Община Стара Загора
Наименование: Почистване и възстановяване на замърсени терени, общинска собственост на територията на Община Стара Загора, вкл. извозване на събраните от тях количества отпадъци до инсталации за обезвреждане или оползотворяване

Кратко описание: Обществената поръчка включва всички дейности по почистване и възстановяване на замърсени терени, общинска собственост на територията на Община Стара Загора, вкл. извозване на събраните от тях количества отпадъци до инсталации за обезвреждане. Замърсените терени се намират в регулационните граници или в землищата на населени места на територията на Община Стара Загора. Конкретните замърсени терени, с информация за тяхното местоположение, площ и количество на отпадъците ще бъдат възложени на изпълнителя с възлагателни писма.

Обща площ на замърсените терени, подлежащи на почистване – приблизително 1 000 дка. Количество на отпадъците – приблизително 5 000 м3. Терените са замърсени основно с битови отпадъци, строителни отпадъци, отпадъци от растителен произход, опаковки, остатъци от излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, негодни за употреба гуми и др. подобни.
Адрес на профила на купувача: ВИЖТЕ ТУК:
Прогнозна стойност без ДДС: 125 000 лв.
Срок за получаване на оферти или на заявления за участие: Дата: 18/03/2019 (дд/мм/гггг) Местно време: 17:30 (чч:мм)


image0 (9K)