Обществено обсъждане на изменението на ОУП на Стара Загора за кв. „Бедечка“

Обществено обсъждане на изменението на ОУП на Стара Загора за кв. „Бедечка“ ще се прведе на 20 януари от 17:30 часа, в зала „П. Р. Славейков“ на Oбщина Стара Загора.

Ще участват представители на общинската администрация и проектантския колектив.

На основание чл.127, ал.1 от Закона за устройство на територията, е изработен предварителен проект за изменение на действащия Общ устройствен план (ОУП) на Стара Загора и прилежащите крайградски територии, одобрен с Решение № 1158 по протокол 55 от 26.05.2011г., в частта му за кв. „Бедечка“, в следния териториален обхват: на север от ул. „Христина Морфова“, на юг от алея към предприятие „Труд“, на изток от ул. „Иван Вазов“ и на запад от ул. „Хан Тервел“.

Предварителният проект ще бъде изложен в „Център за информация и услуги“ на Община Стара Загора. Всички заинтересовани лица могат да депозират своите писмени становища и предложения в деловодството на Община Стара Загора в срок до 19 януари 2017 год.

Обявлението за докладване и обществено обсъждане на проекта е публикуван на официалната страница на Община Стара Загора на 21 декември 2016 г.


image0 (9K)